Friday, 9 December 2011

HASRULHASSAN.COM : KAMI BLOGGER BARU

Assalamualaikum dan selamat sejahtera utk bloggers n readers..



Korang nak join klik kat badge atas nih.


Kali nie nak join segmen lagi dari bro HH.Segmen nie terbuka kepada follower bawah 500.
Syaratnya kena cerita serba sedikit tentang diri dan juga blog tidak kurang 100 patah perkataan.Wahh kira cam slogan lak ek..


Aku berasal dari selatan tanahair..seorang blogger part time.Blog nih adalah blog suka2.So bila aku happy je aku buat entry.hehhe boleh camtu ? So selamat datang ke blog yang tak best nih.Semoga dengan wujudnya segmen bro HH nie mengeratkan lagi silaturrahim antara sesama blogger..InsyaAllah.

12 comments:

  1. terima kasih sudi ke halaman hamba...hamba datang tgk2 cni =)

    ReplyDelete
  2. geng yg sama join hehe..btw nice ur header.so harap awk ley share gn saya cmne nk center kn header blog cz header blog saya snget la huhu..

    ReplyDelete
  3. singgah kembali dari segmen HH

    ReplyDelete
  4. wahh, gud lak ye.. salam ukhuwah.. ada masa singgah2 lah blog Gen2merah ye..

    ReplyDelete
  5. ehem2 nak nyemak kat sini.hehehe

    dari segmen HH juga.huhuhu

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan ye (:

    saye pon harap macam tu , anyway saye dah follow awk , singgah lah ye ^.^

    http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/hasrulhassancom-kami-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan..
    datang dari segmen sama.
    jemput singgah ke blog..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  9. salam kenal ya?

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  10. thanks semua sbb singgah sini.salam perkenalan n happy blogging (",)

    ReplyDelete

terima kasih kerana tinggalkan komen.Insyaallah saya akan terjah ke belog kamu juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...