Tuesday, 6 December 2011

untungnya org nama Jamaliah nih.

Bagi sape2 yg pernah lalu kt situ mesti pernah nmpak..kt intersection flyover ke highway..tetiba aku terpikir

1) Bini sape lah yang lari dari rumah nie... tak pasal2 glamour
2) This guy whoever yang buat nih, it's either rindu bagai nak gila kat bini dia yang hilang/lari,
romantik tak bertempat..

who in their right mind would want to put banner in the middle of the road?
what is he thinking? wife dia drive2 then ternampak that banner,
bergenang air mata,
flashback zaman bercinta lari2 bawah pokok sambil nyanyi lagu hindustan...
... lalu balik umah?

I don't think so...

Banner tu pun kalau lawa takpe la gak.. ni sakit gak la mata memadang....

Kesian kan?

Kepada Kak Jem... balik lah ke pangkuan laki anda...
sudah2 laa majuk tu kak...

Moral of the story..
Kepada para suami jagalah wife anda jangan sampai majuk lalu melarikan diri..
kalau pompuan nak apa2 tu..
langsuir baru ke...
gelang suasa ke..
handbag Guggi ke..
bagi jerr laa..
save you lot of energy than kena pasang banner tgh2 malam utk cari dia semula..
kan?

Sekian
http://4.bp.blogspot.com/-jb7hSUNlbVA/TsFCXm9yNTI/AAAAAAAAAY0/1zVaFeqCbto/s1600/Photo0355.jpg
2nd banner: YA ALLAH BUKALAH PINTU HATI ISTERIKU JAMALIAH

P.S siap binti tuh...  jambatan tu kat MRRII... pernghhhh...romantik ar suami jamaliah nie! 

2 comments:

  1. agak2 pukul berapa dia pasang banner tu ek?

    ReplyDelete
  2. aku rasa malam la broo.kalau siang sure org tangkap dia masa nak pasang tu.ntah ade lesen ke tak tu pasang banner.wakakakka

    ReplyDelete

terima kasih kerana tinggalkan komen.Insyaallah saya akan terjah ke belog kamu juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...